Milyen indukciós főzőlapot ajánlanátok (márka, típus), amivel meg vagytok elégedve?
Meg lehet szokni gáz után?
Nem macerás a kis érintőgombokkal irányítani tekerőgomb helyett?
Sima elektromos főzőlap szóba sem jöhet? :)
Nekem elektromos van, az érintőgombos kérdésedre tudok válaszolni: nekem sokkal jobban kézre áll, könnyebb használni és beállítani, mint anno a tekerőst :) Egy idő után meg a rutinkajáknál már tudni fogod hogy hányas fokozaton meddig kell mennie épp :) Imádom :)
Szia,
eddig egész életemben gázt használtam, egy hónapig volt egy albérletben villany, és attól a falnak tudtam futni, nem tudtam megszokni, hogy lassan melegszik, lassan hűl le.
Nem válnék meg a gáztól, de ahova most költözünk, ott sajnos nincs bevezetve a gáz, és azt olvastam, az indukciós hasonlít rá a legjobban.
Szia!
Nekem is Whirlpool van, indukciós! Imádom! Az Ikeában vettük, 130e volt. Annyi csak a bajom vele hogy minden kis piszok meglátszik rajta, de mondjuk könnyű letakaritani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!