Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Érdemes használni sötét vagy...

Érdemes használni sötét vagy fekete ruhákhoz olyan mosószert, amit kifejezetten sötét ruhákhoz ajánlanak?

Figyelt kérdés
2014. okt. 29. 18:24
 1/6 anonim ***** válasza:

Szerintem semmit se ér. Amíg otthon laktam anyám olyat használt, most az albiban univerzálisat használok és tök ugyanolyan a ruha.

Gondold el, régen nem volt ilyen mosószer (:

2014. okt. 29. 19:32
 2/6 anonim ***** válasza:

Már vagy egy éve mosószappan+mosószóda+ecetes öblítő kombóval mosok. A fekete és sötét pólók színe nem hogy fakult, de VISSZAJÖTT! A bolti mosószer szemcséi beülnek az anyagba és attól tompul el a szín (persze nem a már ezerszer kimosott ruháké).

Egyébként bizonyára van némi különbség a sötét és a normál ruhákhoz ajánlott mosószer között, de nem számottevő. A hőfok és program többet számít szerintem.

2014. okt. 29. 23:01
 3/6 A kérdező kommentje:
Ecetet semmiképp nem akarok használni.
2014. okt. 30. 12:11
 4/6 anonim ***** válasza:

Meglepődnél, hogy egyáltalán nem érezni a ruhákon semmiféle ecet szagot, a gépben sem. Én adok hozzá pár csepp illó olajat, amilyenhez kedvem van, csak 100%-os legyen az a lényeg. Ráadásul az ecet tökéletesen vízkőmentesen tartja a gép alkatrészeit és sokkal puhábbak a ruhák mint rendes öblítővel. Az árról nem is beszélek...

Ha mégis kipróbálnád, írj üzit és elmagyarázom mit hogyan kell.

2014. okt. 30. 21:24
 5/6 anonim ***** válasza:
Fuuu én próbáltam az ecetet, rendesen elnyomta az öblítő illatát, meg büdös is lett tőle a ruha. Meg ilyen fura tapintása. soha többé
2014. okt. 30. 21:34
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem, köszönöm, én már kipróbáltam az ecetet. Kétszer is ki kellett mosni utána a ruháim, de még akkor is benne volt a bűz, én maradnék az öblítő mellett.
2014. okt. 30. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!