Érdemes használni sötét vagy fekete ruhákhoz olyan mosószert, amit kifejezetten sötét ruhákhoz ajánlanak?
Szerintem semmit se ér. Amíg otthon laktam anyám olyat használt, most az albiban univerzálisat használok és tök ugyanolyan a ruha.
Gondold el, régen nem volt ilyen mosószer (:
Már vagy egy éve mosószappan+mosószóda+ecetes öblítő kombóval mosok. A fekete és sötét pólók színe nem hogy fakult, de VISSZAJÖTT! A bolti mosószer szemcséi beülnek az anyagba és attól tompul el a szín (persze nem a már ezerszer kimosott ruháké).
Egyébként bizonyára van némi különbség a sötét és a normál ruhákhoz ajánlott mosószer között, de nem számottevő. A hőfok és program többet számít szerintem.
Meglepődnél, hogy egyáltalán nem érezni a ruhákon semmiféle ecet szagot, a gépben sem. Én adok hozzá pár csepp illó olajat, amilyenhez kedvem van, csak 100%-os legyen az a lényeg. Ráadásul az ecet tökéletesen vízkőmentesen tartja a gép alkatrészeit és sokkal puhábbak a ruhák mint rendes öblítővel. Az árról nem is beszélek...
Ha mégis kipróbálnád, írj üzit és elmagyarázom mit hogyan kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!