Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Miért büdös mosás után a ruha?

Miért büdös mosás után a ruha?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Tudom, hogy sok ilyen kérdés van, de szeretném, ha segítenétek.

1 éves, Gorenje mosógép. Eddig semmi baj nem volt, most pedig a frissen mosott ruha csatornaszagú. Pedig az előző mosásnál nem volt ilyen szag, sőt 2 mosással ezelőtt futtattam végig egy 95 fokos tisztítóprogramot. Mitől lehet ez a szag?

2014. okt. 25. 23:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szintúgy: gyémántdobos mosógép (kb 4 éves) tökéletes volt, aztán kb 1 éve egyszer gondolt egyet, és bármit csinálunk vele, ugyanolyan büdösek maradnak egyes ruhák. Nem mindegyik, csak néhány.
2014. okt. 26. 00:20
 2/11 anonim ***** válasza:
Mármint ugyanolyan büdös, mint amit te is írtál.
2014. okt. 26. 00:20
 3/11 anonim ***** válasza:
A mosógép aljában van egy szűrő, általában egy kis ajtó alul amit ki lehet pattintani, azt kéne kivenni és kipucolni, meg ugye az öblítő és mosószer tartályt se árt néha.
2014. okt. 26. 00:23
 4/11 anonim ***** válasza:
Én az alját kb minden héten 1x kiszoktam takarítani, a mosószer adagolós részt hogy kéne? Mert mosás után azt a tálcát ki szoktam venni, hogy a belső rész kiszellőzzön, ne penészedjen be.
2014. okt. 26. 00:32
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

A mosogep tisztitasahoz ajanlanam a trisot :)

erdemes az ajtonal levo gumikat a tisztito program utan is atmosni meg a dobot is , es ahogy a fentiek is mondtak a szurot a csoveket a tartalyt mindent :)

2014. okt. 26. 12:26
 6/11 anonim ***** válasza:
De azt mivel magyarázzátok, hogy nem mindegyik ruha lesz büdös, csak 2-3 póló, meg kb ugyanennyi zokni? :D
2014. okt. 27. 11:51
 7/11 anonim ***** válasza:
Na ez jó kérdés mert nekem is így van. De azt megfigyeltem hogy csak a vastagabb anyagú pólók lesznek büdösek, pedig ahogy lejár azonnal kiveszek mindent és kiterítem és mégis büdös.
2014. okt. 27. 18:54
 8/11 A kérdező kommentje:

Nagyon kellemetlen dolog ez a budosodes, plane ilyen rossz idoben, amikor alig szarad a ruha.

Meg nem probaltam a szurot kitisztitani eddig az egy ev alatt, lehet hogy az a hiba. Koszi a tippet!

2014. okt. 28. 08:33
 9/11 anonim ***** válasza:
#7: nálunk ami büdösödik, az meg 2 vékony anyagú rövid ujjú :D
2014. okt. 28. 15:39
 10/11 anonim válasza:
0%

Gagyi anyagbol csinaljak (altalaban a polok) es a festekanyag arasztja magabol. Az ilyennel semmit nem tudsz csinalni.

Probald ki, hogy nem az akcios gagyit veszed, hanem a draga, de jo komfortot biztosito markasabbat.

2016. febr. 29. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!