Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Miért büdös mosás után is 1-2...

Miért büdös mosás után is 1-2 ruhámnak a derékpántja?

Figyelt kérdés
Sziasztok.Javarészt edzőnadrágok + edző alsónadrágok....de csak a derékpánt rész konkrétan húsleves illatú,és eléggé zavaró.Az utóbbi időben figyeltem fel erre.Ez a ruha anyaga miatt lehet ? az egyik edzőnadrágom már 9 éves a másik csak 4 és a 9 évesnek nincs ilyen szaga a 4 évesnek meg igen:/ nEmrég váltottunk mosóport, illetve kb 2 hónapja van új mosógépünk. Lehet az új mosópor nem passzol az öblítő illatához és azért van ez ?

2014. okt. 17. 21:09
 1/1 anonim ***** válasza:

Szerintem amiatt, mert ott vastagabb az anyag, és jóval hosszabb ideig szárad, mint máshol. Ha teheted, próbáld ki, hogy szélben, napon szárítod.

Vagy ha erre nincs mód, egy alkalommal hajszárítóval szárítsd meg a derékpántnál, és aztán hagyd megszáradni a ruhát. Szerintem ekkor nem kellene szaga legyen.

2014. okt. 18. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!