Mosógép nem műkődik normálisan?
Volt konyhafelújítás, addig el volt mozdítva gép. Majd minden vissza lett rakva, elindítottam erre engedte be a vizet, majd szivattyúzta is ki folyamatosan. A kivezető csövet kitettem a mosogatóba, akkor műkődik.
Évekig ugyanoda volt bekötve a cső, tehát nem értem mi lehet a baj. Lehet valami rosszul lett visszatéve?
Na erre kíváncsi vagyok. Szerintem a mozgatástól valamelyik értékelővel lehet gond.
Addig rendben van,hogy ha az előírtnál alacsonyabban van a bekötés..DE attól még csak kifolyni kellene belőle,nem a szivattyúnak is elindulnia...szerintem.
Azért érdemes volna kipróbálni,hogy a kifolyócső közepére kellene kötni egy madzagot,és ameddig lehet,megemelni vele,rögzíteni,és úgy indítani egy mosást.
Nah visszadugtam a helyére és beállítottam úgy, hogy legfeljebb álljon ívben, most megy a próbamosás, eddig rendesen mos.
(Viszont múltkor is jó volt, aztán elínditottam pár nap múlva, akkor meg megint csak engedte a vizet és szivattyúza le folyamatosan.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!