Van olyan megbízható jelszó-kezelőt Firefox-hoz, amely normálisan működik, tehát hogy kilépéskor (a böngésző megfelelő beállításaival együtt) a begépelt felhasználócímet és jelszót megjegyzi?
Maga a firefox ilyen, amennyiben be van ez állítva a beállításokban.
ennek ellenére takarító programok ki tudják ezeket takarítani ha be van állítva.
Beállításokat nem jegyzi meg az attól lehet, hogy valamely kiegészítő felülírja.
Profilmappában keress egy user.js fájlt és töröld.
csak hogy írjak jelzó manager-t: LastPass elismert bővítmény:
A böngésző és a kiegészítő is belépéskor tárol amikor megadod és engedélyezed azt. Kilépéskor nem szoktak tárolni, már akkor el van tárolva a jelszó és felhasználónév. Ezen kívül kérdés nélkül egyik sem fog menteni, alapvető biztonsági eljárás hogy ne lophasd el mások adatait a tudta nélkül.
A kérdés kétértelmű, mert ha olyan programot kérsz ami elmenti az adatokat csak úgy, annak felhasználásával bűncselekményt követsz el. A kérdés külön tartalmazza hogy a kilépéskor történjen, hiszen belépéskor mindig rákérdez a mentésre, így te lehet azt gondolod hogy kilépéskor már nem fog.
Vagy csak én vagyok ilyen szemét, mert már sok aljas kérdést láttam.
igen :D
Én máshogy értelmeztem. A mentést kilépéskor a beállításokra, simán a jelszó mentését meg csak úgy, hogy elmeti a böngésző. Kilépéskor nem ment jelszavakat, ha az nincs tárolva mikor rákérdez! azaz nem tárolja avagy törli kilépéskor az én értelmezésemben.
A böngészők ezt alapból tudják, csak legyen bekapcsolva a jelszómegjegyzés és az űrlapmezők mentése.
Beállítások/biztonság - webhelyjelszavak mentése
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!