Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Nyeles porszívód van? Milyen...

Nyeles porszívód van? Milyen márkájú? Mit szeretsz, és mit utálsz benne?

Figyelt kérdés
Nagyon rég óta filózom, hogy vegyek-e, mert kis lakásban látom értelmét, így nekünk pont ekkora kéne. De félek, hogy nagyon befürdünk vele. Érdekelnek a tapasztalatok.

#porszívó #nyeles porszívó
2014. szept. 18. 15:26
 1/3 anonim ***** válasza:

Egy Bosch típusú porszívom is van a gyors porszívózáshoz.

[link]

Én egy kertes házban élek, ahol 5 éves kisgyerek is van. Ha a kertből bejön, mindig kiszóródik egy kis homok a cipőjéből. Vagy az étkezőben leszóródik egy kis morzsa. Nagyon útáltam már, hogy a garázsból elő kell cíholni a porszívót egy félperces kis porszívózás miatt, de ugye nem szeretném, ha széthordanánk. Emiatt vettem meg hosszas vekengés után, de megérte és nagyon szeretem. A kamrában a hűtő mellett tartom, kis helyen elfér. Már vagy 5 éve megvan, ezt már Lithium akkumulátorral szállították, még semmi gond vele. Pedig féltem, hogy az aksi hamar tönkremegy. Nem nehéz kitisztítani sem. A szívó részt ki lehet akasztani belőle, és kárpitporszívónak is jó. Nem egy különösebben nagy teljesítményű (tehát a szőnyeget nem szedi fel a padlóról), de arra, hogy az ebédlőben a padlóra szóródott morzsát, vagy a lábtörlőről a homokot, port összetakarítsam egy pillanat alatt, arra isteni.

A hétvégi nagytakarításhoz aztán előszedem a nagyteljesítményű nagyobb testvérét nagy szívóerővel, Hepa filterrel...

2014. szept. 18. 16:02
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a véleményt! Igen, mi is kertesházban lakunk, és második (mindennapos használatra) kellene. Kisbaba van nálnk is, épp kúszik mászik. Kezdem utálni, hogy minden nap elő kell vennem, és gyakrabban fogy a porszívó zsák is :(
2014. szept. 18. 16:13
 3/3 anonim ***** válasza:

Na, erre kiváló!

Nem kell a nagyporszívót hozni vinni, konnektort keresni, a zsinórt igazgatni...

2014. szept. 19. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!