Mivel takarítsam a gyerekszobában a bútorokat? A Domestost túl erősnek érzem, a meleg, szappanos vizet / bútorápolót túl kevésnek.
Ki beszélt hozzád? A domestosról beszéltem végig, hogy miért nincs értelme használni. Erre valaki írja, hogy úgy felhígítja, hogy nem is büdös. Na ha érezni se lehet, akkor meg úgy sem ér semmit.
A férjem mosott fel egy időben domestossal, egy vödör vízbe öntött egy kupaknyit, még az is bűzlött. Akkor mennyire kell felhígítani, hogy ne legyen olyan? És akkor felmerül a kérdés, hogy akkor meg mi értelme?
"Még annyit: akkor te vegyszerezd nyugodtan a lakásod, a gyereked meg majd abban csúszik -mászik."
Amúgy, még ha így is lenne, ez olyan cuki. Gondolod, hogy meg tudsz sérteni? Vagy így a saját sértettséged enyhül?
Köszönöm mindenkinek.
A takarítással kész vagyok, végül csak meleg, mosogatószeres vizet használtam, a vitát csak utána olvastam. Egyébként szerintem is van különbség a "vegyszerezés", meg az egyszeri domestos-használat között (amire egyébként készültem). Nálam még három hónap van a baba érkezéséig, és persze egyáltalán eszembe sem jutna a születése után bármilyen erős vegyszert használni. Semmiképpen nem fog abban csúszni-mászni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!