Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Mivel takarítsam a gyerekszobá...

Mivel takarítsam a gyerekszobában a bútorokat? A Domestost túl erősnek érzem, a meleg, szappanos vizet / bútorápolót túl kevésnek.

Figyelt kérdés
Jön a baba, szeretném a szekrényeket alaposan áttakarítani, mielőtt bekerül a szobába, illetve belepakolok. Sajnos jó régi szekrényekről van szó, bár jó állapotban vannak, és eddig is használatban voltak, tehát nem a pincében, hanem a lakásban tároltuk őket.
2014. szept. 1. 07:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
51%
Még annyit: akkor te vegyszerezd nyugodtan a lakásod, a gyereked meg majd abban csúszik -mászik.
2014. szept. 2. 06:36
 12/19 anonim ***** válasza:

Ki beszélt hozzád? A domestosról beszéltem végig, hogy miért nincs értelme használni. Erre valaki írja, hogy úgy felhígítja, hogy nem is büdös. Na ha érezni se lehet, akkor meg úgy sem ér semmit.

A férjem mosott fel egy időben domestossal, egy vödör vízbe öntött egy kupaknyit, még az is bűzlött. Akkor mennyire kell felhígítani, hogy ne legyen olyan? És akkor felmerül a kérdés, hogy akkor meg mi értelme?

2014. szept. 2. 11:30
 13/19 anonim ***** válasza:

"Még annyit: akkor te vegyszerezd nyugodtan a lakásod, a gyereked meg majd abban csúszik -mászik."

Amúgy, még ha így is lenne, ez olyan cuki. Gondolod, hogy meg tudsz sérteni? Vagy így a saját sértettséged enyhül?

2014. szept. 2. 11:31
 14/19 anonim ***** válasza:
51%
Egyáltalán nem volt szándékomban megserteni, csak leirtam amit gondolok. Nem sertegetni szoktam ide jönni.
2014. szept. 2. 12:02
 15/19 anonim ***** válasza:
51%
Előző vagyok. Amúgy szerintem páran magukra vették amit nem nekik szántam, mindegy. Itt mindig a kavarás megy.
2014. szept. 2. 12:04
 16/19 hell-ikon ***** válasza:
100%
Ha szimplán csak fertőtlenítés a cél, akkorlangyos vízben pár csepp teafaolaj elkeverve is tökéletes... és büdös sem lesz, mint a domestostól.
2014. szept. 2. 12:30
 17/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek.

A takarítással kész vagyok, végül csak meleg, mosogatószeres vizet használtam, a vitát csak utána olvastam. Egyébként szerintem is van különbség a "vegyszerezés", meg az egyszeri domestos-használat között (amire egyébként készültem). Nálam még három hónap van a baba érkezéséig, és persze egyáltalán eszembe sem jutna a születése után bármilyen erős vegyszert használni. Semmiképpen nem fog abban csúszni-mászni.

2014. szept. 2. 16:51
 18/19 Imola Ágnes ***** válasza:
Ecetes és vagy szódabikarbónás víz+ teafaolaj. Tisztít, fertőtlenít, természetes.
2014. szept. 10. 10:33
 19/19 anonim ***** válasza:
Bőven elég volt az kérdező hidd el. A domestosnak és egyebeknek meg amúgy is adva van a hígitási arány ahhoz, hogy fertőtlenítést érj el. Szóval kicsike domestossal úgy se mentél volna semmire, sima takarításra meg a mosogató szeres sokkal jobb volt.
2014. szept. 10. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!