Szerintetek melyik a legjobb légfrissítő szobába?
Figyelt kérdés
Elektromos, konnektorba dugható légfrissítőre gondoltam, ami folyamatosan "párologtatja" az illatosítót.
Nektek melyik a kedvenc illatotok ilyen téren vagy milyen illatút használtok?
Köszi előre is! :)
2014. aug. 31. 20:31
11/14 anonim válasza:
Úgy bírom, hogy az ilyen kérdéseknél szinte kívétel nélkül az az első válasz, hogy szellőztetés. Illatosítóról lenne szó, nem arról, hogy szellőztetni kell. Aki nem tud válaszolni az minek ír?
Nekem az Air Wick magnólia jött be a legjobban!
12/14 anonim válasza:
en hasznalok illo olajat egetoben es maskor meg rozsaillatu sprayt, airwick vagy ami eppen van. semmi baj azokkal. ahogy a WC ben is hasznalunk sprayt (en levendulasat) pedig ALLANDOAN nyitva van az ablak . telen nyaron. nem arrol van szo hogy naponta fujj ki egy flakonnal de nyugodtan hasznald ha tetszik az illatuk.
13/14 anonim válasza:
Na ja, szellőztetés, főleg, ha percenként mennek el kamionok a ház előtt, az tényleg nagyon egészséges levegő...
14/14 anonim válasza:
En a rozsa illatot kedvelem meg a levendulas valtozatokat. ha van bedugos ebbol a fajtabol akkor azt ajanlom, en cask a szimpla spray valtozatot szoktam hasznalni.
szoktam olajat is parologtatni abbol az orgona illat a kedvencem es a rozsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!