Felmosószert a felmosóvízbe hogyan adagoljátok? Erősebbre, tehát többet tesztek bele, vagy inkább kevesebbet?
Figyelt kérdés
2014. aug. 27. 14:17
1/9 anonim válasza:
Kevesebbet, mert akkor csupa hab.
2/9 anonim válasza:
Ecettel mosok fel, mást nem használok.
3/9 anonim válasza:
Vizet használunk és kész (már amikor nem csak seprés van).
4/9 A kérdező kommentje:
azt tudom, hogy ezen az oldalon mindenki ecettel mos fel és semmilyen mesterséges anyagot nem használ. Mégis, a kolléganőim és barátaim mind használnak ajaxot vagy mást. Ők úgy látszik nem járnak ide :)
2014. aug. 28. 14:37
5/9 anonim válasza:
Fél vödör vízhez 1-2 ek.
Ha több akkor ragacsos, csíkos lehet.
6/9 anonim válasza:
Most, hogykutya van, és még nem 100%-ra szobatiszta, kicsit több flóraszepttel mosok fel, minden másnap. Előtte csak heti 1-2 volt, fél kupak ajax-al, vagy anélkül. Ha a kutya szobatiszta lesz, valószínűleg én is váltok valami természetesre, és heti 3 felmosásra.
7/9 anonim válasza:
Ha normális felmosó folyadékot veszel, akkor azon feltüntetik az adagolást. De kb. 5 literhez 1-2 kupak ajánlatos.
8/9 anonim válasza:
én a jó öreg hypo-t használom, felmosandó helyiségtől függően kb 1-2 dl per 5 liter víz az általános adagolása nálam (nagymamámtól láttam, hogy így csinálta, én se adagolom másképp).
parkettára külön csinálok sofix-es verziót, amiből az előírt adagolás szerint adagolok a vödörbe (persze hypo itt is van)
nem értem mi ez az új ecetmánia...rühellem ha saláta szaga van a lakásnak, inkább legyen hypo szag (főleg mivel nekem a hypo illat jut eszembe ha valaki azt mondja: 'tisztaság')
9/9 A kérdező kommentje:
KÖSZÖNÖM a válaszokat
2014. szept. 2. 11:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!