Milyen szert használtok felmosóvízbe?
Figyelt kérdés
Minden felmosószer szétugrik a járólapon, nem képez rajta egységes réteget. Minden szer ilyen, vagy csak én nem találtam még jót?
Az ecetmániások kíméljenek
Köszi a válaszokat!
2012. ápr. 24. 18:21
1/15 anonim válasza:
Pedig próbáld ki, mert tényleg jó! :)
Nekem is járólapom van, és 1 vödör vízbe löttyintek egy kis ecetet, meg egy nagyon kevés mosogatószert (Jar), és ezzel mosok fel. A járólap víztaszító, azért ugrik össze rajta a víz, viszont így nem lesz foltos.
3/15 anonim válasza:
Nekem is csak az ecet vált be. A konyhában öntök még hozzá egy kevés Frosch mosogatószert.
4/15 anonim válasza:
Én csak mosogatószert öntök bele.
5/15 anonim válasza:
Fürdőben járólaphoz Domestost és kis öblítőt, laminált lapra pedig laminált lapra való felmosószert.
6/15 anonim válasza:
domestos / pronto laminált lapra való
7/15 anonim válasza:
és amúgy mibajod az ecettel? jártál kémiaórára?
8/15 anonim válasza:
nekem is ez volt a bajom régebben.
tettem bele zsíroldót és flóraszeptet. tisztít, fertőtlenít, és egységes vízréteg van tőle a járólapon. egyenletesen szárad, nem hagy csíkot.
eddig mit használtál?
9/15 anonim válasza:
maga a felmosórongy is sokat számít ám, hiába veszel drága felmosót, ha a rongyod egy vacak.
10/15 anonim válasza:
Nem tudom, mi a neve, de zöld, és valami béka van a logóján, és ilyen félig átlátszó fehér palackban van. Abból elég egy cseppet tenni, mert nagyon habzik, viszont nem ugrik szét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!