Miért tűnik el olyan hamar az öblítő illata?
Lenor Springet vettem, finom illata van.
Egy tapasztalatom az, hogy kevesebb ruhánál sokkal inkább megmarad az öblítő illata. Illetve azt is észrevettem, hogy a kevesebb néha több, tehát jobb ha kevesebbet teszel bele és nem a max jelzésig.
Igen, ahogy előttem írták.
A müllerben kapható tipikus német sian és coccolino(más néven van) mindegyike után illatosak maradnak a ruhák. Ne tömd tele a mosógépet, az is javít a helyzeten! :)
Nekem évek óta ez az első olyan öblítő amelyiknek aztán 3 házzal arrébb is érezni az illatát!:) imádom.:
A helyiség levegőjének frissessége is számít, ahol száradnak a ruhák.
Én a lenor tropicallt használom. Nekem ez vált be. Más lenornál, coccolinonál már jóideje még a csöppnyi lakásunk sem áradozott az öblítő illatától friss mosásnál sem, ettől pedig még ha napokig nem szedem le a szárítóról a megszáradt ruhákat, akkor is betölti a szobát az öblítő illata. Meg természetesen a szekrényből kivéve is érződik határozottan. Pedig hígítom, úgy használom a mosáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!