A cipzárra a húzókát mindkét irányból fel lehet húzni? Vagyis a húzókát fordítanám meg.
Nekem lenne egy buta kérdésem. Varrtam egy hálózsákot. Viszont a nagy sietségben úgy varrtam bele a cipzárt, hogy a másik irányba mozog. Vagyis, mikor a zsák alján van, akkor van bezárva és ha lentről húzom fel, akkor nyílik ki(tudom, röhejes).Ha a tetejére rá tudnék tenni egy húzókát, akkor megoldódna a probléma. Vagyis a kérdésem az, hogy a húzókát csak egyféleképpen tudom rátenni, vagy ha megfordítom a húzókát, úgy is?Mert sokat próbálkoztam és nekem nem sikerült. Bár a másikféleképpen is szenvedtem egy csomót. De már nem bírok tovább szenvedni vele, csak ha tudom, van értelme.
És ha nem lehet úgy ráhúzni, akkor ki kell szednem az egész cipzárt és fordítva belevarrni. EZ iszonyú meló lenne.
Köszi a segítséget:)
Megoldható és működni is fog. Kicsit macerás munka, kell hozzá türelem és ügyesség, de eygszerűbb, mint kiszedni az egészet és vissza varrni fordítva.
A te esetedben úgy lehet megcsinálni, hogy a cipzár alsó (zsák alja felőli) végéből kiszedsz néhány (2-3) szemet és akkor ott lejön a húzóka. Utána ugyanott vissza teszed fordítva, majd a kiszedett szemek helyét jó erős cérnával bevarrod, hogy le ne essen a húzóka amikor lehúzod! Arra kell ügyelni, hogy amikor fordítva vissza teszed, akkor a cipzár két szára egyforma hosszú legyen!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!