Miért lehet, hogy a hűtőbe tett kőrözött ( boltban vásárolt dobozos) a héten már második alkalommal penészedik meg 1-2 nap alatt?
Kinyitom, eszek belőle, ráteszem a tetőt és 1-2 nap múlva amikor elővettem, ezt láttam.
Nem ugyanabban a boltban vettem.
Én a tejföllel járok így. Felbontás után azonnali használatra lett tervezve!
Szerintem a sok adalék anyag a hiba.
1.) mivel túróból van, rögtön romlani kezd mikor levegővel érintkezik
2.) próbáld nem beleszórni a morzsát, az csak gyorsítja a folyamatot
Nem a kérdéshez kapcsolódik, de miért nem csinálsz magadnak körözöttet, hiszen annyira egyszerű! És nem is romlik olyan hamar...
Szia! Pár tipp:
Milyen fokozaton megy a hűtőd?
Nem romlik benne valami?
(nekem akkor penészesedett amikor hátul egy lefolyószerű ízében valami maradék felgyűlt. Miután átdomestosoztam, megszűnt a kétnapos romlás)
Nyáron érdemes nagyobb fokozatra állítani, bár így sajna megugrik a fogyasztása.
Csak tiszta eszközzel nyúlj a körözöttbe. Ne morzsazz bele, mert az biztos halál rá..
Ne hagyd kint. Mindig a lehető leghamarabb tedd vissza a hűtőbe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!