"Foltosan" mosogat a gépem, mi lehet a hiba?
mikor megvettük, mondták, hogy 2kg sót meg 1l vizet bele kell önteni első használatkor. Na most, nekem max 3dl víz meg 30-40dkg só fért bele.
A tányéraim vízkőfoltosak, a poharakat nem mossa ki rendesen...
LIDL sajátmárkás kapszulát használok hozzá.
Gyakorlott(abb) háziasszonyok, mi lehet a baj? 1 hónapos a mosogatónk, AEG, százezres gép (ezt csak azért írom, h nem a leggagyibb kategória)
Igen a tabletták mellett találod meg.
Olyasmi flakonban van mint a kézi mosogató szerek, olyan csőrös kupakja van. Általában kék lötyi.
Nálunk egy "agyibb" verzió van, szóval értsd: régi.
Én nem használok sem sót, sem öblítőt, csak magát a tablettát.
Első gondolatom nekem is az volt, hogy a lidl és aldi saját márkás hülyeségeit hagyd a polcon legközelebb.....
Ilyen gépeknél, tehát mosogató- és mosógépnél én megveszem a drágább mosószert/mosogatószert/tablettát.
Finisht használok, és az edényeim csillognak, mint a reklámban.
Annyi a lényeg, hogy ne takarják egymást se az edények, se poharak, se semmi, különben nem mossa tisztára! Figyelj a hőfokra, stb.
És, bár a kérdést régen írtad ki, de hátha...
Javultak azóta a mosogatás eredményei?
vettem öblítőt, talán egy fokkal jobb, de nem az igazi. Azt tudom, hogy nem szabad, hogy fedje :) nem kosz-foltos, hanem vízkő, vagy nem tudom :/
következőre, ha elfogy a tabletta, veszek finisht, hátha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!