Van akinek bevált a zónázásos takarítás?
Zónázva (már ha egyről beszélünk) én csak a bútorokat szoktam pakolni, takarítani.
Tehát ma épp lemostam a konyhaszekrényt, hűtőt, konyhai tv-t, mikro stb. Holnap leportalanítok a gyerek szobában, holnapután a mi szobánkban, aztán a fürdő+wc takarítás.
Portalanításhoz meg igazán egy mikroszálas kendőt használok egy pici vödör langyos vízzel (nápolyis vödör). Ezeket nagyon elő se kell venni, mert bent van a mosogató alatt, csak vizet töltök a vödörbe, talán fél litert se.
Az ablakpucolás megint egy külön nap, de akkor minden ablakot illetve üveg felületet megpucolok egyszerre.
Söpörni én minden nap 1x össze söprök, amikor épp eszembe jut. Ez igazán csak a folyosó, nappali + konyha, a szobákban csak ha szükséges.
Felmosni szoktam még két részletben. Amikor olyanom van akkor felmosok a folyosó+konyha+nappali kombóban, a szobákat más kora hagyom, lehet hogy másnap, lehet egy hét múlva.A fürdő+wc ilyen szempontból a szobákhoz tartozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!