Takarítás ecettel, szódabikarbónával és társaikkal. Nektek bevált? Tudtok mondani jó módszereket?
Ecet helyett,vízkőtelenítésre inkább citrom savat szoktam használni. Bármely élelmiszer boltban kapható ! Egy tasak tartalmát, vízben feloldom és mehet a takarítás. Nagyon hatékony nincs intenzív illata mint az ecetnek,abszolut környezet kímélő,természetes anyag,savanyúság tartósítónak is használják és ebből készítik gyárilag a közönséges tea ízesítő citrom pótló tablettát is.
Ennyi! Remélem tudtam segíteni.
Használtam néhány hónapig mosószódát a fehér ruhákhoz. Meg sem közelíti az ariel mosóhatását.zzadságszagúak maradtak az ingek és a foltokse mentek ki, pedig azokat külön is kezelntem oxi porral.
A zoknik és bugyik gumiját tönkretette.
Proóbáltam mosogatni is vele, de a csodaszép edényeim fénye oda lett, a zsírt pedig nem oldotta.
Így inkább mellőzöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!