Igazán jó folt-tisztító van?
Kifogtak rajtam a foltok. 8 éves fiúgyerek amit művel a ruháival, azt mosópor nem bírja. Valahogy meg kell oldanom, mert mégsem dobhatom ki a kedvenc focimezét, pólóját, nadrágját, mert néhány fűfolt, ételfolt, italfolt, meg még ki tudja milyen folt éktelenkedik rajt.
Ki kell tisztítanom! De eddig nem tudtam megoldani. :-(
Nekem a Lidl-ös foltkezelő spray vált be a legjobban,de ugye az sem csodaszer.Bár nekem a vért is kiszedte ,igaz,többször öblítettem ,dörgöltem és befújtam újra.Amúgy a mosószer és hogy hány fokon mosod nem mindegy.Én 50-60 fokon mosok mindent.Nem mentek öszze :-)
Nekem 6 éves a lányom :-)
Most épp a Lidl-s folttisztító porban áznak, kíváncsi vagyok, ha ez sem jön be, akkor megpróbálom azt a sprayt is.
Bár nekem csodaszer kell, mert csodafoltjaink vannak.
Ez nagyon furcsán hangzik, de minden foltot kivesz: marhaepe szappan.
DM-ben lehet kapni, a folttisztítóknál van kirakva, nem a szappanoknál. 200 Ft-ba kerül, úgy néz ki és olyan az illata mint egy rendes szappannak, tisztaság, szappanillatú.
Meg kell nedvesíteni a szappantömböt, alaposan bedörzsölni vele a száraz foltot, megvárni, amíg megszárad rajta, majd a mosógépbe bedobni is kimosni, ahogy mindig. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!