Clin tisztító szer borult a mobilomra, most a kijelzőjén fekete átlátszó foltok vannak. Lehet ezen segíteni?
Cirka fél éve vettem a készüléket, tegnap este mikor hazajöttem sikeresen a letört fejű clint ráborítottam a telefonomra.. a kijelzője úszott tőle, miután tudatosult bennem letöröltem róla. Javarészt pár undorítóbb fehér folt kiszáradt belőle, de a fekete foltok ott vannak, mintha egy dalmata lenne a telefonom. Próbáltam enyhén hajszárítózni, napon hagyni, mert hogy az alkohol a melegtől párolog de nem igazán akarja az igazságot.. A foltok átlátszóak szóval gondolom nem roncsolódott semmit a kijelző hanem valahogy a gorilla glass meg az érintő panel közé folyt be. Amúgy hibátlanul működik az egész. Természetesen még garanciális is..
Van valami ötletetek?
Jó pénzért szakszervizben cserélni. Vagy garancia idő után sufni szervizben kisebb pénzért cserélni.
(a hajszárítózás csak mélyebbre fújja a folyadékot, a nap meg égeti...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!