Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Miért marad víz a mosógépben?

Miért marad víz a mosógépben?

Figyelt kérdés
Zanussi felültöltős mosógépem van,3 éves.A napokban ismét bosszankodtam hogy alig érezni az öblítő illatát,ezért kivettem alulról a szűrőt és azt tapasztaltam hogy víz van a gépben.Tehát az alján megmarad a víz.Ez normális dolog?Mert arra gondoltam hogy lehet ezért nem érezni az öblítőt?!Vagy az lenne a baj hogy fali kivezetése van a szennyvíz kivezető csőnek,nem kádba folyik.Szerintetek?Mi lehet a baj?

2014. júl. 15. 10:29
 1/3 anonim ***** válasza:

A kezelési könyvben is említik,hogy mielőtt kiveszed a szűrőt tegyél oda 1 lapos tálat a víznek.

Az öblítő is lehet "gyenge".

2014. júl. 15. 17:31
 2/3 A kérdező kommentje:
Hova tegyek lapos tálat?Az én mosógépemben belül a dob aljában van a szűrő.Az öblítő gyenge?Nem hinném.Próbáltam vagy 20 fajta öblítőt.A márkástól a gagyiig.A Lenortól a Coccolinoig,osztrák,magyar,olasz gyártásúakat.Tehát nem fognám az öblítőre.Ja,és nem töltöm túl a rekeszbe sem.De ha öblítőstopra állítom akkor sem lesz szuper illatos.Úgy hogy nem értem.
2014. júl. 16. 07:35
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem is volt ilyen gondom! Én baba programon szoktam mosni, igaz sokkal tovább tart, de így érződik az öblítő illata és nekem még olyan büdös is a ruha rövid programon, főleg a fekete valamiért. Ez a program többször átöblíti a ruhát tiszta vízzel is és talán langyos vízzel. Próbáld Te is beállítani, hogy többször öblítse át, biztos van ilyen gomb rajta.

Szerintem minden gép aljában marad egy kis víz, az normális.

Én egyébként Coccolino-t használok.

2014. júl. 20. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!