Miért marad benne a fehér maradék a mosógépben?
Nekem is van ilyen gondom, pedig nem teszek bele semmiből sem többet.
Az öblítő is kissé ragacsod, ha megnézed...
Csináld azt, hogy 1 l 10%-os ecetet öntesz a dobba és kifőzök, hatásos, nekem bevált!
Na ez egy nagyon jó kérdés...
én sem rakok bele többet mint amennyit lehet és nekem is benne marad. Vagy hát egész pontosan lerakódik.
Mert amikor nagy nehezen sikerül kiszednem akkor utána folyamatosan visszarakódik. :-( ezt az ecetes megoldást kipróbálom én is.
Tényleg jó az ecetes, meg ha ezt rendszeres időközönként megcsinálod, nyugodtan hagyd el a vízlágyítót.
A pót anyám kiszámolta már évekkel ezelőtt, ez bárkinek megy, fejben:D, hogy a sok vízlágyító árán új gépet is tudsz venni...
De ha ecettel kifőzöd, hogy milyen gyakran, azt mindenki maga tudja, annak függvényében ki menyit mos..., nem lesz baja a gépnek a vízkőtől.
Érdemes megnézni, aki tudja, milyen vizet szív le ilyenkor, teli van apró vízkőmaradványokkal.
És a lefolyó csőbe is lehet önteni, amennyi belemegy, aztán a következő mosásnál kilöki a mosóvízzel a lerakódást, azt a nyálkás trutyit...
igen, nekünk tök új van, mégis csinálja...
Azért ki lehet bírni, csak közben kínlódni kell vele:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!