Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Tudtommal az Ariel mosószerhez...

Tudtommal az Ariel mosószerhez Lenor öblítő dukál. Most ezt a párost vásároltam, de a másik nagy kedvencünk az a Silán egyik öblítője, ahhoz melyik mosószert ajánlják?

Figyelt kérdés
Még arról szeretnék tudakolózni,hogy a folyékony Arielhez nem adtak adagolót,akkor avval a kis kupakkal ami rajta van mennyit tegyek?
2010. jan. 7. 12:22
 1/8 anonim ***** válasza:

Én a folyékony arielhez, silant használok. Az baj, ha nem kaptál hozzá olyan muanyag adagolót, mert nem a mosószer kupakját kell beletenni a ruhák közé, hanem amit adnak hozzá adagolót. Valahonnan szerezz egyet.

Én a lenort nem szeretem, mert olyan mintha vizet öntenék bele.

2010. jan. 7. 13:10
 2/8 A kérdező kommentje:
Hát az Auchaen-ben volt akciós és egyiken sem volt külön adagoló. A mosópor részbe is beleönthetem nem?
2010. jan. 7. 13:29
 3/8 anonim ***** válasza:

Szia! Az, hogy mit ajánlanak hozzá, pusztán reklám kérdése, nyugodtan válassz egy neked tetsző párosítást. Egyébként én is mindig Silant használok az Arielhez is, egyszerűen ennek az illata és állaga szimpatikus.

Azért nem adnak minden mosószerhez adagolót, mert feltételezik, hogy nem dobtad ki az előzőt az üres flakonnal. Mi nagykerből, külföldről hozzuk és a gyári nagy kartonban is 6 flakonból csak kettőre tesznek adagolót, a többin sima kupak van. Persze a boltok polcáról először az adagolósok fogynak el, ha kell otthon, ha nem, akinek pedig tényleg szüksége lenne rá (új vevő, vagy a régi adagoló megsérült), nem jut hozzá.

Mivel a flakonon ml-ben is meg van adva az adagolás, érdemes egy kis mérőpohárral (multiknál cca.90-100 Ft) kimérned. Nyugodtan töltheted akár a mosópor adagolójába (nekem a zanussi gépemen külön jelzi a por és a gél min. és max. mennyiségét is ugyanazon a betöltőn), vagy akár direkt a dobra/ba is, mert a gél gyorsan és tökéletesen oldódik a vízben.

2010. jan. 7. 14:26
 4/8 A kérdező kommentje:
Óh köszönöm szépen a bő válaszod:) persze az első válaszolónak is! Szóval akkor hány ml folyékony arielt öntsek majd egy adag ruhához? Egyébként meg azt gondoltam,hogy illat összhatás szempontjából érdekes hogy melyik mosóporhoz melyik öblítő a jó. De akkor jó,ha erre külön nem kell odafigyelni.
2010. jan. 7. 14:37
 5/8 A kérdező kommentje:
Ja megnéztem 70ml-140ml-t ír,csak úgy emlékeztem,hogy csak képen ábrázolják,hogy meddig kell önteni az adagolót.
2010. jan. 7. 14:45
 6/8 anonim ***** válasza:
az tényleg érdekes, hogy arielhez lenort használok énis és annyira jó erős illatú a ruha, ha meg lenorhoz másik öblitőt annyira nem erős:)tomit használtam vagy bónoxot silánhoz.
2010. jan. 8. 15:08
 7/8 anonim ***** válasza:
ARielből elég 75 ml. Én Coccolinot használok Arielhez. A Lenor nekem is nagyon vízesnek tűnik.
2010. jan. 10. 11:16
 8/8 anonim válasza:
majd megkerdezem a szomszedot.o mosoporral dolgozik
2010. máj. 25. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!