Mivel szoktatok takarítani?
Én igyekszem kevesebb vegyszert használni, nem locsolom a domestost számolatlanul.:)) Aztán próbálom természetes tisztítószerekkel helyettesíteni a drága és környezetszennyező anyagokat. Ablakot, tükröt, csempét, csaptelepet ecettel, dugulást szódabikarbóna + forró ecetes vízzel, a mosóporos öblítés után szintén ecet. Felmosóvízben sem árt az ecet egy kevés általános tisztítóval. Vízkőtelenítésre jó még a citromlé vagy egy kifacsart citrom belseje mondjuk körbtörölni a mosogatót. Dörzsölésre szódabikarbóna. Illatosítás a tisztaság illata vagy illatgyertya, karácsony környékén narancsba szurkált szekfűszeg, citromszelet, karácsonyfán mézeskalács adott isteni illatot! Van valami csodakendőm, ami vízzel "takarít".
A vegyszerek: Domestos, bútorápoló fa bútorokhoz, általános tisztító, valami olcsóbb fajta. Sőt most jut eszembe, hogy a dmnek van egy almaecetes tisztítója fillérekért, azt is szoktam venni, környezetbarát, azt hiszem 95%-ban lebomló anyagot tartalmaz. Persze a wc-ben van illatosító a csészében is meg külön is, és használok még fertőtlenítő kendőket is. Kb. ennyi.:)
találtam egy cikket ezzel kapcsolatban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!