A konyhában fehér a fuga! De nagyon gyorsan koszos lesz, mivel tudnám fehérre takarítani? Vagy a fugát lehet cserélni?
Figyelt kérdés
Amikor vettük a lakást,így volt. Milyen megoldás ez,fehér fuga!!!!2009. máj. 15. 17:56
1/4 anonim válasza:
A fúgát kivésetheted és átfúgáztathatod.
De szerintem egyszerűbb időnként fogkefével végigmenni rajta.
2/4 anonim válasza:
egyetértek az előzővel, valami domestos-szerűséggel fogkefével átsikálod. macerás, de nem tudod máshogy :S
3/4 anonim válasza:
Nekem van egy jól bevált módszerem!
Zöld Domestossal higítás nélkül egy ecsettel kend be a fugákat.Kb. 1 órát rajta hagyod, utána simán lemosod.Nem kell dörzsölni, kaparászni, csak hagyni, hogy kifejtse hatását.Gumikesztyű használata kötelező és mindig nyitott ablaknál csináld, mert erős. Először nem látszó helyen próbáld, nehogy gond legyen a csempével. Én penész ellen is mindig ezt alkalmazom a fürdőben . Évente kb. 3-szor megcsinálom és tök szép. Jó munkát hozzá!
4/4 anonim válasza:
Van egy új megoldás, az úgynevezett folyékony kerámia. Régi fugáknál elegendő kikaparni a fuga felső 1-2 mm-ért. Ez a film mutatja is: https://www.youtube.com/watch?v=3NE5s0AOl0E&feature=g-upl
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!