szilveszterre vettem egy új felsőt, felpróbáltam de elfelejtettem h bekentem a köldököm tetran kenőccsel - piercing miatt.. (sárgás, sűrű állagú a kenőcs) és lett egy kis folt a felsőmön. sajnos nagyon hülye voltam mert megpróbáltam szappanos vízzel kimosni de csak nagyobb lett a folt:( nemtudom mit csináljak vele, de én hnap azt a felsőt szeretném felvenni:(
vkinek vmi ötlet?
esetleg az l.o.c. kendő segíthet? ha vki ismeri...nem akarom tovább rontani a helyzetet:S
2009. dec. 30. 20:50
1/5 A kérdező kommentje:
öööö véletlen rossz topicba írtam a kérdést:S de azért remélem valaki tud segíteni..
2009. dec. 30. 21:43
2/5 anonim válasza:
Hát pont tetrán foltot nem próbáltam vele, de én a DM Denk-Mit foltkiszedő szappanjában hiszek. Szerintem nagyon jó és nem is drága (150 Ft egy darab) Van a Vanish-nek is foltkiszedő szappanja, azt még nem próbáltam, de biztos az is jó. Vannak Foltördördögnek nevezett folyékony szerek is, hogy épp tetránkenőcsre-e, azt nem tudom, de pl. borfoltra. Remélem, tudtam segíteni...
2010. jan. 3. 14:10
3/5 anonim válasza:
A foltördög tisztítószerei nagyon jók. Nekem az egy hete beleszáradt vörösbor foltot kiszedte. Tetran kenőcs tehát sárga mondjuk nézzél olyat, amit krémes foltra ajánlanak.
2010. jan. 3. 22:47
4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget:) végülis vanish szappannal kijött:) de a tippek még jól jöhetnek;)
2010. jan. 4. 21:18
5/5 anonim válasza:
Én LOC kendővel egyszer Cornetto fagyit szedtem ki a kocsink tetejéről:D
Utaztunk és egy huppanónál felnyomta a húgom a tök tiszta autónk kárpitjára:D:D
Szerencsénkre kiszedte, mert kb. idegbajt kapott volna apa, ha meglátja:D
Bocsi az offolásért, de látom, nem aktuális már úgysem a kérdés:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!