Gázolaj foltot hogy tudok kiszedni?
Figyelt kérdés
Tegnap gázolajfoltos lett egy textil nadrág. Azonnal ki akartam mosni forró, ultra dermes vízzel. Apum szerint az jó neki. Ma is folytattam volna a mosást, folt tisztító szappanal, de még mindig ott a folt.
Ki lehet azt még egyáltalán szedni? És ha igen, hogyan?
2011. okt. 4. 17:11
1/5 anonim válasza:
bár nem hiszem, hogy használni fog. sajnos a meleg víz konzerválja a foltokat. először mindig hideg vízzel kell próbálkozni
2/5 A kérdező kommentje:
Áúv!
2011. okt. 4. 17:43
4/5 anonim válasza:
_A fiam autószerelő. Az olajos munkásruháit trisós vízben (trisó+mosószer, trisó kb 1dl egy gép ruhához))mosom 60 fokon. Egyébként ha csak egy foltod van, akkor próbáld ki a hideg zsíroldót. Mosás előtt fújd rá a ruhára, majd tedd a mosógépbe normál mosóprogrammal és mosószerrel.Ez nekem már sokszor bevált zsíros foltoknál.
5/5 anonim válasza:
Nekem egy kabátból kijött a gázolaj folt langyos vízzel alaposan benedvesített háziszappannal! Jól bedörzsöltem vele, néhány óráig állni hagytam, majd öblítés nélkül mosógépbe raktam és 40 fokon kimostam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!