2 évesem legújabb alkotása a vajbőr kanapén pompázik. A művet golyóstollal követte el. Hogyan szedhetném ki? SOS
Figyelt kérdés
2014. máj. 20. 15:10
11/21 A kérdező kommentje:
Félreérted! Nem írtam, hogy a kanapé fontosabb lenne. Csak gondoltam, hátha valakinek van valami praktikája, amivel "menteni" lehetne.
2014. máj. 20. 16:24
12/21 anonim válasza:
Jézus, 10-es válaszoló!
Nyilván a gyerek a fontosabb, de miért ne lehetne megkérdezni, hogy ki lehet-e valahogyan takarítani?!
Ez egyenértékű azokkal a kérdésekkel, hogy milyen mosószert, folttisztítót használsz a gyerek ruháknál...ez a kérdés se több, se kevesebb...
13/21 id. Géber Péter válasza:
Leginkább a denaturált szesz oldja a golyóstoll tintáját.
Háztartási boltokban kapható.
14/21 anonim válasza:
A golyóstollat a dezodor oldja a legjobban. Próbáld ki előszőr egy nem látható helyen,hogy nehogy kárt tegyen a kanapéban. Aztán élesben a "művön" :)
15/21 Klári459 válasza:
Barátnőm az unokájánál plédes megoldást használ.Mikor náluk vannak, letakarja a kanapét.Bizony ahol gyermek van ott elő fordul az ilyen baleset.
16/21 anonim válasza:
Latom egyesek jo dolgukban nem tudjak mit csinaljanak.
jajj a vajbor kanapem most mi lesz.
szanalom.
17/21 anonim válasza:
Ha nem jön ki semmivel, /valószínű így lesz/ akkor azt a részt ki lehet cseréltetni szakemberrel. Sajnos elég drága, kb 150 eFt-ba kerül.
18/21 anonim válasza:
Olvasom a sok valaszt....a megoldas roppant egyszeru. Hajlakkot rafujod, letorlod, kesz. Esetleg a hajlakk maradekat egy kis Vanishsel ,de a Vanisht nehogy rajta hagyd hosszabb ideig, mert szetmar mindent, foltos marad
19/21 anonim válasza:
Én nem kisérleteznék ha eredeti bőrröl van szó(nem olcsó dolog)!!! Kérdezd meg a profiktól. Itt egy link, és ott tudnak segíteni. De szerintem azt fogják ajánlani,hogy rendelj egy kis hozzá való szinezőt(ök ki is keverik neked), és kend át 2-3 alkalommal.Probléma megoldva kb 1.500Ft-ból, és még marad is színeződ hasonló balesetekhez! Itt a link: [link]
20/21 anonim válasza:
Ja igen!Milyen színű a kanapé?Vajszínű vagy a vaj csak a bőr minőségére utal?Egyébként a legjobb,a már említett denaturált szesz,de a teljesen víztiszta/nem besárgult/.Próbálkoznék még főzött mosószappannal.Kicsit megvizezni a bőrt és rákenni a szappant aztán 1 perc után nedves ruhával letörölni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!