Milyen színű bugyikat mossak együtt?
Figyelt kérdés
bugyiaim:
fekete, fehér,piros, citromsárga, babarózsaszín, babakék, világosszürke, almazöld, korallszínű...
Én 3 csoportra gondoltam:
1. csak fehérek
2. sötétek, fekete és piros
3. világosabb színüek, almazöld világoskék citromsárga.
Szerintetek így jó? És 40 fokon szoktam mosni.
Ti hogyan mossátok, hogy ne legyen összemossva illetve 3 bgyiért is beindítjátok a gépet?
2014. máj. 19. 12:38
11/14 anonim válasza:
10 Nekem még soha, pedig nem mai csirke vagyok.
12/14 anonim válasza:
Azért, mert nem vagyunk egyformák, valakinek több, valakinek kevesebb folyása van, attól még hogy rászárad, az normális. A kérdező írta, hogy kevés van, ez egy természetes folyás.
13/14 anonim válasza:
A többi ruhával együtt mosom. Nem kell neki nagy hő. A bugyi vasalást is fertőzésre hajlamosaknak ajánlják, de ha ennyire félsz, akkor vasalgasd őket át.
14/14 anonim válasza:
Ja, 30 fokon mosok ilyesmiket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!