Hogyan lehet a zokni talpát kitísztítani? Mármint azt a befeketedett részt, amit nem hoz ki a sima mosógél! Van rá valami szer, vagy módszer?
Nekem két tuti tippem van: az egyik az Ariel folttisztító gél vagy spray, azzal lekezelem a koszos zoknikat, jól átdörzsölöm, min. 10 percig állni hagyom, mielőtt bedobom a mosógépbe, és utána indítom el a mosást.
A második tuti tipp: és ez színes cuccoknál is frankón működik! : Német mosóport használok, mégpedig a Persil Business Line-t (van fehér és színes változatban is).
Alacsony hőfokon (30-40 fokon is kipróbáltam!) is gyönyörűen kihozza a koszt, és mindenféle foltot. Kisgyerekes családban igazi kincs! A nemetmosoporok.hu-n szoktam rendelni, házhoz szállítják ripsz-ropsz, és ha elégedetlen vagy, visszafizetik a pénzt! Nekem erre még nem volt szükségem! :) Minden szuper!
Nagyon szépen köszönöm a választ,végre egy értelmes hozzászóló! :) (tisztelet a kivételnek)
Ki fogom próbálni,remélem beválik nekemis !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!