Hogy tisztithatok ki egy rettenetesen mocskos tepsit?
Figyelt kérdés
Kb 1-2 eves raegett zsiros trutyi van a tepsiben. Ki kell tisztitanom, de nemtudom eltavolitani. A trutyireteg zsiros tapintasu, de semmilyen zsiroldo szerre nem reagal. Van valami hazi praktika az eltavolitasra?2014. márc. 26. 10:42
1/15 anonim válasza:
Én most vettem egy szuper tepsit 1200-ért szerintem jobban jársz ha újat veszel, azt meg kidobod...
2/15 anonim válasza:
Próbáld domestosba áztatni egy-két napra, utána tűzforró víz. Hideg zsíroldót is próbáltad már?
3/15 anonim válasza:
Hideg zsíroldo, fém dörzsi, aztán súroló szer.
4/15 A kérdező kommentje:
Nem Magyarorszagon vagyok, itt sajnos olcsobb kitakaritani :(
Hideg zsiroldo sajnos nincs, pedig az lenne a legjobb.
Most talaltam egy pH 1 erteku savat, megprobalom raonteni.
2014. márc. 26. 11:15
5/15 anonim válasza:
Süti tisztító spray is szóba jöhet, de azzal nagyon vigyázz, rettentő erős.
6/15 anonim válasza:
1-2 éves trutyi? Hol találsz te ilyeneket? :S
Én tuti kidobnám.
A tisztítószerek drágábban szerintem, mint egy tepsi.
7/15 A kérdező kommentje:
Sutotisztito spray van! Mindjart meg is nezem.
2014. márc. 26. 11:33
8/15 anonim válasza:
Gumi kesztyű es nyitott ablak! Az utasításokat feltétlenül tartsd be! Nagyon veszélyes a sutotisztito spray, vigyázz vele.
9/15 anonim válasza:
Le kell vakarni a nagyját óvatosan késsel, aztán talán dörzsi szivacs...
10/15 A kérdező kommentje:
Milyen bunko proszto az, aki idejon es leszavaz kerdeseket? A sutotisztito nagyon jo, szepen szedi le a koszt :)
2014. márc. 27. 09:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!