Agynemut csak ket kilot tesztek egyszerre a mosogepetekbe?
Nem méricskélek, két paplanhuzat,két párnahuzat,lepedő,kispárnahuzatok,ha ránézésre még fér,akkor ha van,szinbe beleillő törölközőt is hozzáteszek.
5 kilós gépbe
aha,nekem meg most irta samsung,hogy valoban igaz,a gepembe csak 2 kilo agynemut tehetek egyszerre.tokeltes anyagkezeles,foltisztitas miatt. akkor minek vettem 7 kilos gepet?! mi az a ket kilo?!
egy paplanhuzat,meg egy parnahuzat kabe!
első vagyok
kívácsiságból megnéztem,nekem másfél kilót ír,de nem csak ágyneműnél,hanem fehéritani való ruháknál is.
Amikor megvettük,el se olvastam részletesen igazából.
Nekünk nem foltos az ágynemű,én beleteszem ami belefér,szép tiszta amikor végez.
Csúnya is lenne két adagban mosni ágyneműt...
aha,koszi a valaszokat.
gondolkodtam a dolgon,vegulis tehetek bele 2 kilot anniyra nme nagy baj,mert ugyis meri a beletett ruhat,kalibralas,es csak annyi aramot hasznal, rovidebb a program es vizet,amennyi kell a 2 kilo ruhahoz...
most lehet,hogy szimmemringes lett gep,mert halkan nyikorog a dob forgaskor.
egyszer,meg az elejen beletettem vagy het kilo agynemut,torulkozot,meg mindent, lehet,hogy attol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!