Kelrek irjatok meg a vinetesuto vas es a gaz tuzhej foorn azonal sutes utan megmoshato?

Tegnap óta sem sikerült kiszótárazni, hogy mit szeretnél egyáltalán tudni?
http://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__hazimunka__5462934-ker..

Most elbizonytalanodtam. Én is láttam az előző ilyen kérdést.
Lehet, hogy én nem tudok magyarul???

Mivel vas ezért nem lesz baja..
Amúgy az nem vinete sütő, mert a vinete egy padlizsánkrém fajta, a tipikus erdélyi, míg azon a lapon amin sütöd kismillió mást is lehet készíteni, mint padlizsánt pirítani..ezért ne érti senki kb, hogy mit akarsz... azért mert ti így hívjátok, nem ez a neve
a tűzhelyet is lehet, de teljesen felesleges, csak megégeted magad,és a szivacsot, viszont langyosan könnyebb tisztára mosni mind a kettőt..
Ráadásul: tűzhely, és nem tűzhej
A többit elpötyögésnek veszem, mindenkivel megesik, de egy 15 szavas mondatba( amibe a névelőket, és a kötőszavakat is belevettem) elég erős, ha 6 hibát ejtesz (ékezetet ne vettem bele), plusz nem "meg", hanem el-, vagy lemosható.. ebbe és a mondatszerkezetbe már bele sem mennék...pedig aztán én sem vagyok valami szuper helyesírából
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!