Milyen porszívót vegyek? Mennyiért lehet egy normálisat, ami mondjuk 10 évig is jó?
Nekunk van egy kis Solac porszivonk, asszem 20e volt. Ezzel nehezen elerheto helyeket, sarkokat porszivozunk. A napi takaritast pedig iRobot Roomba onjaro porszivoval oldjuk meg, az 130e volt.
A masik lakasunkban pedig egy Miele keszulek van, az kb 45e volt, eletem egyik legerosebb, legjobb porszivoja.
Azért kicsit kijavítanám az elsőt....ő azt írta minimum 2000w-os ez így butaság!!!
Csak egy pl:
x márka 2000w teljesítmény és 260w szívóerő
x márka 2400w teljesítmény és 280w szívóerő
x márka 2000w teljesítmény és 510w szívóerő
x márka 1600w teljesítmény és 400w szívóerő
Attól mert zabálja az áramot még nem fog jól szívni,mindig a szívóerőt kell nézni!!!!!!
Ne vegyél újat, csak takarítsd ki. Mostanában takarítani járok és több porszívóhoz volt szerencsém. Pl. Samsung is lábaszagú volt. Van a nagy tartálya, amibe a kosz gyűlik, azt nyilván alaposan kimosod. Van alatta egy fekete tartály, abban van szivacs, az szokott lábszagú lenni. :)
Pl. gyerekes családok az etetőszék körül is porszívóznak. Párizsi, nedves kalács stb. falatkák tapadnak a cső falára. Kimostad valaha a csövet és a fejet? Nem biztos, hogy találsz benne valamit, de próbáld ki. A hajlékony csövet is.
Amúgy én azt vettem észre, hogy azok a porszívók nem túl jók, amiknek a kefe rész körül van egy műanyag csík is végig. Nehezen vagy nem is lehet leszedni a kefe szőreiről a koszt, porcicákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!