Használnak még az emberek hagyományos centrifugát?
autómata mosógéppel is lehet csak centrifugázni, többféle fordulaton is.
Szerintem, ha te ezt szereted, kedveled és van helyed is neki, akkor nyugodtan. Akinek meg ezzel baja van, azzal eggyel több, aki bekaphatja. Ne is foglalkozz vele.
Helló
Nekem is van centrifugám, pontosan a fenti okok miatt, ha egy egy darab ruhát kell kimosni, sokkal egyszerűbb belerakni a hagyományos centribe. Dehogy maradi. Eszedbe ne jusson.
Anyósom szerint a hagyományos centrifuga nagyobb fordulatszámon hatékonyabb, mint az automata mosógépé, ezért ő az automatából kiszedett ruhákat még ki is centrifugázza.
Aztán nyáron, 40 fokban mire kitereget, megszáradnak a ruhák :))
Meg nem válnék a külön centrifugámtól:)
Mert, mint előttem is írták, egyes darabok mosásánál praktikus.
-Ha kézzel mosok néhány darabot, a mosószeres vizet is ki szoktam belőle "csapatni", mert könnyebb öblíteni utána.
-Ha szépen összehajtva teszem bele a ruhát, a kényesebb darab sem törik össze, mint a mosódobos centrifugáláskor.
-takarításkor a felmosó, és egyéb nedves tisztító darabokat ki tudom centrifugázni, ezeket nem tenném bele a mosógépbe
-"nyirkos" törölgető anyagot kapok, amivel a lakásban bárhol letörölgethetek. Erre félretettem néhány, már másra nem jó anyagot (például nem nedvszívó újdivatú gumisszélű lepedőt, felszabdalva), mert a port felszedi könnyen, de nem nedvesít.
Legjobb találmány! Automata gép után is abban centrizek.
PLUSZ: Tiszta dupla konyharuhában a megmosott, levelekre bontott fejessalátát centrifugálom benne. Anyukám röhögőgörcsöt kapott, amikor meglátta, azóta ő is így szárítja a salit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!