Valaki itt használ 1200-as centrifugát?
Most kaptam új gépet, a régin max 800 volt a centrifuga. ezen van 1200. A ruhák mennyire bírják? Nem lesz bajuk? Mennyi idő alatt száradnak meg a ruhák?
Jó lenne azt használni, mert kicsi az albérlet.
Én 1200ast használok, de csak ágyneműnek, törölközőnek, melegítőruhának, mert OLYAN szinten lesz gyűrőtt utána a ruha, mintha a tehén szájából rángatták volna vissza.
Nem vettem észre, hogy szétcincálná az anyagot, melegítőruha esetében mondjuk kifordítva szoktam berakni.
Az biztos, hogy gyorsabban szárad.

1200-as van nekem is. Én mindenhez azt használom. Arra érdemes odafigyelni, hogy viszonylag rövid időn belül ki kell venni a ruhákat miután lejárt a program. Semmi baja nem lesz semminek.
Ha kipattintod és szépen kiteregeted, annyi nedvesség marad benne, hogy simábban száradjon, és könnyű legyen vasalni.

Köszi a választ mindenkinek :) műszálas ruhánk kb. nincs. A nagyja ruha pamut, és nem lesz baj, ha gyűrőtt, mert teregetéskor mindig ki szokott simulni.
Akkor következő nagymosásnál kipróbálom :)
Eddig 2 napig száradt a ruha, néha 3 napig.
A ventilátor nem fér el, már kinőttük az albit :(

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!