A törölközőket moshatom 90 fokon?
Nem én szoktam mosni, de holnap törölközőket és fürdőköpenyt kell mosnom. Kimoshatom őket 90 fokon? A hosszú programra teszem mert nekünk ami 2,5 kg felett van abba kell menjen, az 4-5 kg ruhának van. Kb 3 óra alatt végez azt hiszem nem tudom. Mehet 90 fokon? Főleg ilyen régi törölközőink vannak szerintem pamutból készültek, vagy nem tudom abból vannak a törölközők? Jó puhák nem az a műanyag tapintású, ami nem szívja be a vizet a kézről.
Ugye nem megy össze? És ezeket is külön tegyem szín szerint vagy mehet egybe mindenféle?
Mire kell még figyelnem?
Köszönöm.
rá van írva. van olyan amit lehet 90 fokban, van olyan, amelyiket nem.
én a 90 fokosokat is csak 60 fokban mosom. a domestost mellőzném.
Ha fehér a törülköző akkor moshatod 90 fokon, mert ugye az fertőtlenítő hatású is egyben.
Ennek ellenére én 60fokon mosom az összeset.Ha sárgás, mert régi, akkor az a 90 foktól sem lesz fehér.
Egyrészt a domestost ne használd, mert nem segit semmit ilyen esetben. A törölközöket elöször áztasd be mosószeres kézmeleg (nem forró!!!) vizbe egy éjszakára, utánna mosd ki, akkor eltünik az elszinezödés.
Az eredeti kérdésedre meg: a törölközöket lehet 90 fokon mosni, de szinek szerint szétválogatva, mert ilyen melegen sokkal jobban fognak. Néha megéri, de általában elég a 60 fok is.
Szia! nem tudom, hogy már nekiálltál-e, de ha ennyi frottír mosnivalod van , azt javaslom, hogy inkább két
részletben mossad, mert negyon sok vizet felvesz a frottír.
válogasd színre szét / világos-sötetebb/ és szerintem elég a 60 fokos kb. 120-130 perces program.
öblítő helyett a tartályba ecetet tegyél nem lesz ecetszagú a ruha, de nagyon jól puhítja az anyagot.
én évek óta így csinalom, nekem bevált. a mosóporom
Persil, de le fogom cserélni olcsóbbra.
üdv.-eri-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!