Mubundat meg lehet-e mosni?
Figyelt kérdés
Van ket nagyon aranyos kabatom, belul bundas, premje van es kivulrol olyan mint a forditott bor.Az egyikben van cimke, hogy 30 fokon meg lehet mosni, a masikban nincs.Vajon be merjem vallani a mosasat, vagy tonkre mennek a viztol.Valaki azt mondta, hogy ha elviszem tisztitoba ott is megmossak.Ti mit tennetek?2009. dec. 9. 09:56
1/3 anonim válasza:
Inkább vidd a tisztítóba, én nem kockáztatnék.
2/3 anonim válasza:
Nekem olyan műszörmém volt, ami kívül volt szőrös.Mint egy fehér tigris:-//
Aztán kimostam és a szőre nem volt már olyan szép selymes és kissé össze is tapadt. Utólag vegytisztításra vittem volna inkább.
3/3 anonim válasza:
Szia!jaj olyan jót derültem a szóhasználatodon, hogy a kabátkát "megmossák", de biztosan nem Mo.-on élsz.
én azt tudom tanácsolni, hogy amelyiken a címke engedi
azt nyugodtan KImoshatod.nekem nagyon nagyon sok műszőrme
kabátom volt már és én mindig magam mostam.30 foknál ne legyen melegebb a víz és finommosószer legyen.
rövid centrifugálás után alaposan ki rázni, a szőrt fel-borzolni, és szellős helyen vállfán szárítani.
üdv.-eri-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!