Nem jó Ariel mosóport vettem?
Sziasztok!
Előre is elnézést a vicces kérdésért. :D
Megláttam akciósan az Ariel mosóport. Mivel nem ezt használom, fogalmam sem volt, hogy melyik fajtája milyen.
A következőek voltak:
Mountain Spring, Touch of Lenor és a White Flower.
A Mountain Springből vettem, de itthon a neten ahogy nézegettem ez fehér ruhákhoz való.
Lehet én vagyok a hülye, de a csomagoláson sehol nincs feltüntetve egyértelműen ez.
Mivel 5 kilós kiszerelést vettem egy ideig kitart, mivel nem sok a fehér ruha nálunk. :D
Ti használtátok már az Ariel valamelyik fajtáját?Elégedettek vagytok vele?
Én most olyan bosszús lettem, hogy kiderült, hogy ez a fajta csak fehér ruhákhoz jó. :D
Ezzel ne moss szines ruhát, mert 3-4 alkalom után dobhatod ki a szines cuccokat, ugyanis valóban fehérít és elfakít minden szines cuccot.
Van kimondott Ariel color&style kapszulás szines ruhákhoz való mosószer, azt vedd.
A M.Spring nem általános, hanem kimondottan fehér ruhákhoz való.
Értem.
Viszont miért nem írják rá akkor, hogy fehér ruhákhoz?
Sehol nem láttam a csomagolásán egy nyamvadt WHITE szót sem!
ma 20:08 Igen, én is olvastam. Szerintem már hülyének néztek a Tescoba, hogy annyit forgatom a mosóporokat, s keresem rajta a White vagy Color feliratot.
Itthon a neten olvasgattam, s írták róla, hogy ez fehér ruhákhoz való a következő oldalon:
A zacskónak higgy, mert azt a gyártó írta a rá. A webáruházban sokszor írnak nem valós dolgokat a termékekről. Bennem fel sem merült soha, hogy ez fehér ruhákhoz való - úgy mint pl. a TOMI-nak van DIREKT "kristály fehérség" mosópora. Szerintem ami kimondottan fehérekhez való arra - nem véletlenül - egyértelműen ráírják.
Én a fehéret különben úgy mosom, hogy 1/3 mosószóda, 2/3 Ariel. Hatékonyabb, mint csak az Ariel.
Köszönöm a válaszod! Akkor megnyugodtam, hogy mégse akkora nagy a baj.
Tényleg olyan jó árban volt, hogy nem volt szívem ott hagyni (5 kg-os 2299 Ft).
huuuuh. én nem mosnám a helyedben a nagyon sötét ruhákat porral, mert egyrészt fehér foltos maradhat, másrészt meg fakítani fogja.
de világosabb cuccokat, törölközőt, fehérneműt bízd rá nyugodtan :)
ha nagyon útban van, és pesti vagy, akkor megveszem a felét, nekem most kezd elfogyni :)
amúgy én a kapszulást használom, a lila való a színes cuccokhoz, és nagyon jó az illata :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!