Szobanövényeket egyből lehet a kaspóba ültetni?
Figyelt kérdés
Vagy kell nekik az a műanyag virágtartó is? Ha igen,akkor hogyan lehet szépen megcsinálni,hogy ne legyen nagy rés a műanyag és a kerámia kaspó között?2014. febr. 3. 13:40
1/5 anonim válasza:
Simán lehet csak kaspóba ültetni,de kell alulra kavics és luk különben szétrohad a gyökere miután a vízbe fog állni.....
Ha 1-2 mérettel kisebb cserépbe teszed mint a kaspó akkor kapásból nem lesz nagy a rés
3/5 A kérdező kommentje:
:)))
köszönöm!
2014. febr. 3. 14:09
4/5 anonim válasza:
Szerintem jobb ha cserépben van és úgy teszed a kaspóba, így ha túlöntözöd, ki tudod szedni a kapóból és kiöntöd a vizet, ráadásul ha lukas a kaspó, akkor kell alá még egy tálca is. Lehet kapni szinte minden kaspóhoz megfelelő cserepet, akkorát kell venni, ami pont belevaló, nekem minden virágom így van és nincs túl nagy rés.
5/5 anonim válasza:
Hogy kaspóban ne rothadjon ki a túlöntözéstől, ahhoz vagy szakértelem kell, vagy szerencse.
Még cserép használatával is.
Szoktam ilyen kérdésekre válaszolni több helyen is, és nagyon gyakori kérdés, hogy mi lelte azt a növényt. Hát a kaspó, azt kellene kihajítani! Az direkt arra van kitalálva, hogy hozzá nem értő nőkre rálőcsöljék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!