Annta kérdése:
Sürgős! Ha ki akarom olvasztani a hűtőm és a fagyasztóm ebben a 0, -2 fokban kibírják az ételek a teraszon? A fagyasztott fasírt pl kibírja?
Figyelt kérdés
Jégakku nélkül ezt meg lehet csinálni?2014. jan. 27. 18:28
1/8 anonim válasza:
Egész nyugodtan!
Jó pár órát "kibír" úgy,hogy nem olvad ki.
Melegíts,és tegyél be több tál forró vizet,és csukd rá az ajtót.
Csak nehogy hegyes(pl.késsel)vakard,és ki ne szúrd...xD!
2/8 A kérdező kommentje:
Kösziiii!!! Neki is állok. :)
2014. jan. 27. 18:59
3/8 anonim válasza:
Hol van ilyen meleg? Nálunk -4, éjjel még hidegebb is, utálom. Hogy a kérdésre is válaszoljak, persze, szobahőmérsékleten is egy éjszaka kéne hogy felolvadjon, ha még 0 fok sincs akkor meg egyáltalán nem fog felolvadni. Nekem pici a fagyasztóm, szoktam bele állítani egy fazék forró vizet, így hamar olvadozni kezd a jég, amint lehet lefeszegetem egyben, így fél óra alatt megvan az egész.
4/8 anonim válasza:
Nyáron sem könnyen olvad fel .Jó szorosan össze kell rakni.
Neki fordítom a ventilátort,és levegő gyors mozgása már kezdi is a leolvasztást .Vannak részek ahova a forró víz be sem jut.A nagy jégdarabok meg egyszerűen leválnak .
5/8 anonim válasza:
Ha hűtőszatyrod nincs, az is jó, ha az összes mirelitet egy lavórba vagy hasonlóba szorosan bepakolod, és újságpapírral betakarod őket, úgy mehetnek a teraszra, nem lesz bajuk. A fagyasztó leolvasztásával és kitakarításával fűtött lakásban két óra alatt bőven végzel.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ! Sikeres volt a hadművelet! :)
2014. jan. 28. 07:52
7/8 anonim válasza:
Ilyenkor lehet "találni" elveszettnek hitt dolgokat...xD.
8/8 anonim válasza:
Sőt olyanokat is, amikre nem írtam rá, hogy micsoda annakidején mikor betettem. Gondolom annyira egyértelmű volt. De amikor kővé fagy és a színe is fakul...
Pedig általában alkoholos filccel mindent felcímkézek.
Legutóbb azt hittem két adag töltöttkáposzta, de az egyik toros lett, mire kiolvadt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!