Pólóra írtam alkoholos filccel, ami mosásnál elmosódott. Hogyan szedhetem ki a maszatolódott részt?
szerintem hipóba vele, aztán ha teljesen kijött a színe, akkor írd fel újra amit szeretnél, majd pár óra múlva ecetes vízbe ázatás, bennehagyni 1 éjszakára, és no more para :)
remélem használható az 5let.
Az ecetes vizes részt ismertem, de azért jó, hogy írta aki segített, mert most nem jutott volna eszembe!
Szóval azért jó, mert fixálja a színeket. Ha például új ruhát veszel, nem árt kipróbálni, hogy ereszti-e a színét. Ezt úgy lehet, hogy jó meleg vízbe teszed például az ujját, és nyomkodod. Akkor kiderül, hogy ereszti-e a színét. Ha igen, akkor érdemes mosás előtt ecetes vízbe áztatni, pont a fixálás miatt.
Ha már itt vagyok, még egyszer köszönöm a választ, mert nagyon jól bejött amit mondtál! Alig látszott utána valami, amilyen volt előtte, ahhoz képest nem is látszott semmi!
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!