Automata mosógépem nem ad mosószert és öblítőt a mosáshoz. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
2009. dec. 1. 18:20
1/10 anonim válasza:
Ezt most poénból írtad ide vagy ilyen hülye vagy???
2/10 anonim válasza:
Te tettél mosószert és öblitőt a tartályokba? Az automata szó talán nem a mosószer adagolásra vonatkozik, hanem a mosásra!
3/10 anonim válasza:
Mármint nem mossa ki a helyéről????
4/10 A kérdező kommentje:
Igen,tettem mosóport is,öblítőt is a tartályba,de nem adja hozzá mosás közben.
2009. dec. 2. 16:46
5/10 anonim válasza:
Biztos el van dugulva az adagoló!De miért nem öntöd a mosóport közvetlenül a dobra?Én úgy szoktam:)
6/10 anonim válasza:
Bocsi az offért!
Az utolsó válaszolótól kérdezném,hogy a ruhákra öntöd a mosóport és miért?Az öblítőt az adagolójába?
Azért kérdezem,mert az én gépem sem mossa ki rendesen a mosóport és az öblítőt.
7/10 anonim válasza:
Pont azért öntöm a mosóport a dobra(és nem közvetlenül a ruhákra)hogy ne duguljon el az adagoló,és hasznosuljon a mosópor.Az őblítő pedig úgyis híg és nem szokta eldugítani.Ez tapasztalat:)
8/10 anonim válasza:
Nem tudom, hogy szoktad-e, de néha ki kell venni az adagolót, és alaposa kimosni, ha régen nem tetted, akár áztathatod is egy ideig (ecetes meleg vizben), hogy letisztuljon róla mosópor maradvány, vizkő, rozsda egyaránt.
Amennyiben ezután sem adja a mosáshoz, akkor jó lenne megnézetned olyannal, aki ért legalább egy kicsit hozzá, lehet, hogy nem is kell hozzá mester, hogy megjavitsa!
Addig meg adhatod direkt a mosáshoz a mosószert, hogy tudj időközben is mosni!
9/10 anonim válasza:
Elképzelhető, hogy nincs akkora víznyomás, hogy bemossa a tartályból a mosóport.Nyisd meg jobban a vízcsapot, vagy ha teljesen ki van nyitva, akkor lehet hogy a vízszűrő eldugult (rozsdától,vízkőtől,hálózati szennyeződéstől) a bemenetnél.
10/10 anonim válasza:
Sziasztok! Nekem is bennmarad a mosópor a gép tartályában. Minden szűrőt kitisztítok rajta. Utána át fogom mosni 20 %-os ecettel a gépet 90 fokon. És megnézetem a víznyomást is. Köszi a tanácsokat, amiket a rovatból összeszedtem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!