Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Elég koszos WC-hez sima...

Elég koszos WC-hez sima Domestost vagy Flóraszeptet ajánlotok?

Figyelt kérdés
2009. dec. 1. 16:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Én először valamilyen vízkőoldóval szoktam. Régóta csinálom így és bevált. Utána már teljesen mindegy hogy melyiket használod.
2009. dec. 1. 16:58
 2/13 anonim ***** válasza:
sósavat
2009. dec. 1. 18:01
 3/13 anonim ***** válasza:

Bocs, picit OFF. Ha Domestos vagy Florasept, mindenképpen Domestos. Múltkoriban nézegettem, hogy a Floraseptet is a Domestos gyártója készíti, gyakorlatilag ugyanaz, csak olcsóbb. Aztán itthon rájöttem, hogy meg sz@rabb. Szóval a kettő közül mindenképpen Domestos.

De WC tisztításhoz valóban előbb inkább valami izmosabb. Attól függ, most mit értesz koszon:-)

2009. dec. 1. 18:29
 4/13 anonim válasza:

Ha Wc nagyon rossz állapotban van, először vízkőoldó. Öblítés! Utána beletenni pl.vatta, vagy papírvatta "lapot", rá ismét a vízkőoldót és rajta hagyni egy órát. Öblít!! Figyelem, a sav maradékának is el kell tűnni az öblítéssel! Súrol. Utána, ha zsíros szenny (is) lehetett korábban, zsíroldó pl. trisó (olcsó) vagy lefolyótisztító.

Ez után jöhet a Domestos, vagy Hypo. Ez utóbbi majdnem olyan, mint az előbbi, csak sokkal olcsóbb és büdösebb, és bele kell tenni néhány csepp detergenset, pl. mosogatószert.

2009. dec. 1. 20:01
 5/13 anonim ***** válasza:
Első vagyok.Ja és azt elfelejtettem hogy azért hagyj időt a kettő között. Ne keverjed egymással a vegyszereket. Klórgáz keletkezhet. tüdővizenyő alakulhat ki, amiből utána halál is lehet.
2009. dec. 1. 20:08
 6/13 anonim ***** válasza:
Én a Tescós vizköoldora , és fürdöszoba tisztitoszerre esköszöm ! Befujodd vele hagyod egy orát álni és szinte magától lejon a sok zsuva ! De barátnöm szerint már nem árulnak már ilyet ! Ja ha még is kapsz , ne tévesszen meg az hogy ez csak egy s... Tescós termék !!
2009. dec. 1. 20:38
 7/13 anonim ***** válasza:

ma 20:38

vagyok ! mi felvásároltunk vagy 5- 6 flakonnal , akkor csak nem lehet olyan rossz ! és az árra is kedvezö azthiszem 300ft körül van !

2009. dec. 1. 20:40
 8/13 anonim ***** válasza:
A Tescos literes kiszerelésben van,mármint a vízkőoldó. Szerintem is jó.Én is azt használom. Ugyanaz van benne mint a többi drágább szerben.
2009. dec. 1. 20:46
 9/13 anonim ***** válasza:
Én ecetet szoktam beleönteni , nálunk nagyon kemény a víz és rárakódik a vízkő . Az ecet leoldja a vízkövet és utánna domestossal kitakarítom .
2009. dec. 2. 10:51
 10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Igen van rajta vízkő rendesen.. De egyébként is elhanyagolt wc-ről van szó, 2 férfi igencsak elhanyagolta eddig...
2009. dec. 2. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!