Mit főzzek holnap?
Figyelt kérdés
2009. nov. 28. 22:35
1/13 anonim válasza:
én ma brokkolikrémlevest csináltam, másodiknak pedig sajtmártásos tejszines kukoricás pulykamellet, tésztával.
2/13 anonim válasza:
ételt..:D nah de komolyan, húslevest, meg tejfölös nokedlit
3/13 igabcsy válasza:
Igaz, hogy vasárnap lesz, de minket ez nem szokott zavarni.
Gulyás levest, és virslis lángost.
4/13 anonim válasza:
Nálunk a vasárnapi ebéd általában húsleves. Sült vagy rántotthús, petrezselymes krumpli, saláta. Ma hentes tokányt főztem amiből holnapra is maradt.
6/13 anonim válasza:
rántott sajt krumplival és mártással nyami:D
7/13 anonim válasza:
Sokan olyan komplikalt kajakat sorolnak fel, szegyellem is, hogy en ilyeneket nem tudok :( Vagy csak a nevek komplikaltak, s a mogotte rejlo kaja egyszeru hetkoznapi etel? :D
Nos, nalunk ma egyszeru martas volt, utana fank. Holnap zoldsegleves vagy husleves, a masodikat meg nem tudom.
8/13 anonim válasza:
Mondjuk rántott karfiolt és rántott sajtot, meg mondjuk tarhonya levest, és még sütinek egy kis lúdlábat :D
Hát jólenne ha holnap ez lenne a kaja itthon :D de úgyse lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!