Zotyam kérdése:
Konyharuhát mily módon lehet tisztán tartani-mosni-, hogy ne legyen a vele lefedett _kenyér-pékárú_ mosószer, öblítő illatú?
Figyelt kérdés
2013. dec. 30. 23:32
1/7 Napcsi001 válasza:
Öblítő nélkül sokszor ki kell öblíteni!
2/7 anonim válasza:
Jó minőségű mosószerrel kell mosni, ami kioldódik, rányomni egy extra öblítést, öblítőt pedig nem használni.
3/7 anonim válasza:
Sosem jutna eszembe konyharuhában tárolni a kenyeret.
Nálam kenyértartó doboz van, abban pedig papirzacskó, minden új kenyérhez új papirzacskó.
A konyharuha szöszöl is, és szagos lesz már másnap reggelre.
4/7 anonim válasza:
Forró mosóprogram (legalább 60 fokos), KEVÉS mosószer (az ajánlott adag fele maximum), és kizárólag ecet öblítéshez.
5/7 anonim válasza:
Hosszabb mosás, elég 40 fokon is, és szabad levegőn szárítani, ha lehet.
6/7 anonim válasza:
a pékáru rövid u.
nos, szerintem próbáld ki az enyhe ecetes öblítést.
mi olyan cipzáras zacskóban tartjuk, sokáig friss marad.
7/7 Jeannie válasza:
Én is az ecetes öblítést javaslom, utána még egy bő vizes átöblítés és annyi elég is. Az ecet szaga elmegy mikor kiteregeted, és mire megszárad, csak friss illata lesz és puha is, mert az ecet kioldja a vízkövet is, ami megkeményítené az anyagot. A mosás mehet úgy, ahogy szoktad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!