Nagyon érdekelne, miben különbözik egy pl Ariel mosószer egy Tesco-s mosószertől? Létezik, ilyen hogy az egyik jobban "kimos"?
Régen "márkásabb" mosószereket használtunk, de azóta nem telik rá mert 4-5-6 ezer forintba is kerülhet és az a helyzet, hogy elég sokat is használunk belőle, ezért mostanában olcsó mosógélt használunk, ami kb ötöd áron van. Eddig jól teljesített, ahhoz képest milyen olcsó volt, de ott van bennem a kisördög, mert múltkor egy ruhát nem tisztított ki rendesen.
Vajon a drágább tényleg jobb? Tapasztalatokat várok! Köszi :)
Ár-érték arányban nekem is az Ariel vált be legjobban. Sokkal-sokkal kevesebbet teszek belőle egy dobnyi ruhához, mint amennyit ajánlanak (most megnéztem, 70-140 ml az ajánlás a gélnél, én 35 ml-t teszek bele, egy kupaknyit, mert az is elég). És minden elvárható foltot kimos. Itt az oldalon csodálkozom rá néha, hogy milyen típusú foltokkal szenvednek egyesek, jó példa erre a dezodor. Egy ruhám se dezodorfoltos, ellenben többször jártam úgy, hogy amit kölcsönadtam valakinek és többször hordta, foltosan kaptam vissza, pedig többször kimosta.
Szóval szerintem mosószerből pont megéri tényleg a drágábbat megvenni, az olcsóbbak messze nem olyan hatékonyak. Ja, és több olcsó mosóporról hallottam, hogy pl. nem oldódik fel a vízben. Na ez is kicsit wtf, az a minimum lenne, hogy feloldódjon, nem?
Tényleg jobb.
Ahol pedig kemény a víz és magas a vas tartalma ott az olcsó mosószerek teljességgel hatástalanok.
19:07 vagyok /Folyékony mosószerek és mosóporok tesztje-Fogyasztók lapja
Itt megtalálható a táblázat a tesztről.
A teszt alapján, a kitűnőnek nyilvánított Spáros SPLENDID mosóport kerestem az üzletekben, de 3 üzletben sem találtam, tényleg megszüntették?? Tudtok róla valamit?
Most Tomit vettem helyette,azt még sosem próbáltam, remélem beválik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!