Nagyon érdekelne, miben különbözik egy pl Ariel mosószer egy Tesco-s mosószertől? Létezik, ilyen hogy az egyik jobban "kimos"?
Régen "márkásabb" mosószereket használtunk, de azóta nem telik rá mert 4-5-6 ezer forintba is kerülhet és az a helyzet, hogy elég sokat is használunk belőle, ezért mostanában olcsó mosógélt használunk, ami kb ötöd áron van. Eddig jól teljesített, ahhoz képest milyen olcsó volt, de ott van bennem a kisördög, mert múltkor egy ruhát nem tisztított ki rendesen.
Vajon a drágább tényleg jobb? Tapasztalatokat várok! Köszi :)
Igen beválni látszik, eddig nem látok különbséget pl az Ariel és a Tomi között, szépen mos ez is. Szeretem mert sokkal olcsóbb,főleg ha akcióban van. A port használom, remélem hosszútávon is jó lesz és nem fogja kifakítani a fekete ruháimat sem. Én felhígítva öntöm már a mosógépbe.
Sajnos mániákusan többet használok, mint ami rá van írva, bár sokan írják, hogy kevesebb is elég, én általában tele rakom a gépet és azt szeretem, ha mosópor is van benne elég! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!