Valahol tudok venni hitelre makita márkájú elektromos láncfűrészt?
itt vannak makita láncfűrészek ,de nagyobb barkácsáruházakban is kapsz hitelt ( bauhause , baumaxx, obi ), de am szerintem jobban jársz ha szomszédoktól ,rokonoktól ,barátoktól kérsz kölcsön mint, hogy felveszed a hitelt
én biztos nem vennék fel semmilyen hitelt kitudja mi van abba a szerződésben + mi van ha valami történik velem ,vagy a munkámmal barátok ,rokonok talán elnézőbbek mint egy bank
de ha nagyon érdekel itt vannak az üzletek
Hát igen, hitelre annyiba fog kerülni a végén, mint egy vagy két kategóriával jobb gép.
Talán még az sem hülyeség, hogy megvenni egy 10 E-es kínait, aztán ha összespóroltad az árát, akkor egy Makitát. Hogy rosszabbul nem jársz, az biztos, és lesz egy tartalék géped.
Az az igazság hogy 30ért kinéztem egy makitát a timárvaskernél,de ott biztos nincs áruhitelük,amiket meg most nézegetek ugyanennyiért az a bosc,de azt nem tudom hogy lenne olyan jó mint a makita(www.praktikerwebshop.hu/termekek/?id=261595)
Erre talán még nem akkora rablás az áruhitel ,talán.
Amúgy köszönöm a válaszokat!
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!