Amit a Tescoban lehet kapni elektromos láncfűrészt 10.000 Ft-ért, azt lehet legalább gallyazásra használni? (Nem az üzletlánc mocskolására lennék kiváncsi ha értitek:-)
Ha megveszed, fogd meg és járasd üresen fél óráig, ne vágj vele, csak járasd! Ha kibírja és később sem terheled agyon, vélhetőleg jó lesz, ha elfüstöl, azonnal visszaviheted, és mivel látszik rajta, hogy nem volt használva, azt mondod, épp csak bedugtad, és zogszó nélkül ki kell cseréljék!
Ezeknek az olcsó kacatoknak a legnagyobb baja, hogy nagy részük selejt, és ha nem derül ki, mondjuk, csak amikor épp már vágsz vele pl., hogy megszorul egy csapágy, jó eséllyel mondhatják, hogy megerőltetted, stb, aztán szervíz, nyűg, meg minden!
Ilyet én is nézegettem már. Elég rossz minőségű műanyagból volt a burkolata és az illesztések is hagytak némi kívánnivalót maguk után. Ha ilyen a külseje, milyen lehet belül - gondoltam. Úgyhogy nem vettem meg. Persze nem mondom, hogy feltétlenül rossz lenne, mert nem használtam ilyet. Csak nekem nem volt szimpatikus.
Átmentem a praktikus barkácsáruházba. Ott épp kiárusítás volt utolsó darabokból. Volt egy német gyártmányú, kinézetre is sokkal precízebb típus. A leírása alapján minden mozgó alkatrész fémből van és mindenhol dupla csapágyazás. Na, azt megvettem. 39990Ft-ról volt leárazva 13990-re. Szerintem ennyit mindenképp megért. A 4000Ft különbséget is a tescoshoz képest. Használtam már rengetegszer, izag nem ipari méretekben, csak a ház körül, fametszésre és tüzelő aprításra. Eddig kutya baja. Arra kell figyelni, hogy olaj legyen benne mindig és a hogy a láncfeszesség megfelelő legyen.
Csak ALKO-t ne vegyél!!!!
Sokkal gyengébb minőség, mint pl: A Strauss márkák!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!