Most költöztem a páromhoz és nem tudok a háztartásba belerázódni. Ötletek?
Nem tudok főzni és nem is érzek késztetést rá.
Párom estig dolgozik így semmiben nem segít, ha itthon is van a számítógép előtt ül.
Mi lesz így velünk?
Amíg a szüleimmel éltem max szendvicset csináltam mert Anyum legnagyobb igyekezete és unszolása ellenére sem voltam hajlandó még a konyha közelébe se menni mikor főzött. Mikor elköltöztem kaptam tőle egy könyvet, ebből kezdtem próbálkozni a főzéssel és sikerült :)
Szívből ajánlom neked is mert tényleg az alapoktól vannak benne a receptek!
Mára már kikupálódtam és a barátaink is nagyon szeretnek átjönni egy jó beszélgetésre mert mindig főzök vagy sütök valami finomat, nyaranta ha a baráti társasággal megyünk nyaralni többnyire én főzök :))
A könyv amiről beszéltem:
De rengeteg weboldal van ahol nagyon részletesen le van írva minden, innen is szeretek főzni pld.:
Nagy levegő, szakácskönyv elő, hozzávalókat megvenni (ha még nincs szerezz be mérőedényt meg egy konyhai mérleget mert eleinte szükséged lesz rá) és indulhat a móka!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!