Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Most költöztem a páromhoz és...

Most költöztem a páromhoz és nem tudok a háztartásba belerázódni. Ötletek?

Figyelt kérdés

Nem tudok főzni és nem is érzek késztetést rá.

Párom estig dolgozik így semmiben nem segít, ha itthon is van a számítógép előtt ül.

Mi lesz így velünk?

2013. dec. 30. 13:24
1 2
 11/11 anonim válasza:

Amíg a szüleimmel éltem max szendvicset csináltam mert Anyum legnagyobb igyekezete és unszolása ellenére sem voltam hajlandó még a konyha közelébe se menni mikor főzött. Mikor elköltöztem kaptam tőle egy könyvet, ebből kezdtem próbálkozni a főzéssel és sikerült :)

Szívből ajánlom neked is mert tényleg az alapoktól vannak benne a receptek!

Mára már kikupálódtam és a barátaink is nagyon szeretnek átjönni egy jó beszélgetésre mert mindig főzök vagy sütök valami finomat, nyaranta ha a baráti társasággal megyünk nyaralni többnyire én főzök :))

A könyv amiről beszéltem:

[link]

De rengeteg weboldal van ahol nagyon részletesen le van írva minden, innen is szeretek főzni pld.:

[link]

Nagy levegő, szakácskönyv elő, hozzávalókat megvenni (ha még nincs szerezz be mérőedényt meg egy konyhai mérleget mert eleinte szükséged lesz rá) és indulhat a móka!

2013. dec. 31. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!